НА ЖАЛЬ ЗАРАЗ МИ ЗАЧИНЕНІ
Наш графік роботи та доставки замовлень:
ПН-СБ з 11:00 до 20:00.
НА ЖАЛЬ ЗАРАЗ МИ ЗАЧИНЕНІ
Наш графік роботи та доставки замовлень:
ПН-СБ з 11:00 до 20:00.
Політика конфіденційності
Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення Персональні дані фізичних осіб — користувачів доставки «ЛяVegan» http://lyavegan.com обробляються ФОП Ольга Куценко.
Продавець є власником Бази персональних даних користувачів http://lyavegan.com.
1.1. Продавець ставить своїм найважливішим метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
1.2. Справжня політика Продавця щодо обробки персональних даних (далі - Політика) застосовується до всієї інформації, яку Продавець може отримати про відвідувачів веб-сайту http://lyavegan.com.

2. Основні поняття, що використовуються в Політиці

2.1. Автоматизована обробка персональних даних — обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки;

2.2. Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);

2.3. Веб-сайт — сукупність графічних і інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою http://lyavegan.com;

2.4. Інформаційна система персональних даних — сукупність містяться в базах даних персональних даних, і забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів;

2.5. Знеособлення персональних даних — дії, в результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб'єкту персональних даних;

2.6. Обробка персональних даних — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;

2.7. Продавець — фізична особа, самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними;

2.8. Персональні дані - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певного або визначається Користувачеві веб-сайту http://lyavegan.com;

2.9. Користувач — будь-який відвідувач веб-сайту http://lyavegan.com;

2.10. Надання персональних даних — дії, спрямовані на розкриття персональних даних певній особі або певного кола осіб;

2.11. Поширення персональних даних — будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;

3. Продавець може обробляти такі персональні дані Користувача

3.1. ПІБ;

3.2 Номер телефону;

3.3. Адреса електронної пошти;

3.4. Адреса доставки товару;

3.5. Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики Гугл Аналітика та інших.

3.6. Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.

4. Цілі обробки персональних даних

4.1. Мета обробки персональних даних Користувача — укладення, виконання та припинення цивільно-правових договорів; надання доступу Користувачеві до сервісів, інформації та / або матеріалами, що містяться на веб-сайті http://lyavegan.com.

4.2. Також Продавець має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події.

4.3. Знеособлені дані користувачів, зібрані за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

5. Правові підстави обробки персональних даних

5.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та / або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті http://lyavegan.com. Заповнюючи відповідні форми і / або відправляючи свої персональні дані Продавцю, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.

5.2. Продавець обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie»).

6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних Безпека персональних даних, які обробляються Продавцем, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

6.1 Продавець забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

6.2. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.

7. Прикінцеві положення

7.1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Продавця за допомогою електронної пошти lyavegan.kh@gmail.com.

7.2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.

7.3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розміщено на сторінці https://lyavegan.com/privacy.
Договор оферты
Договір оферти

Цей Договір є публічним договором – Договором публічної оферти, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару.
Цей Договір є угодою між службою доставки «ЛяВеган» (надалі по тексту – «Продавець») і будь-якою юридичною особою, фізичною особою-підприємцем або фізичною особою, користувачем послуг інтернет-магазину, яка надалі іменується "Покупець" (надалі – «Покупець»), що включає всі суттєві умови організації купівлі – продажу дистанційним способом (тобто через Інтернет – магазин).
Умови даного Договору регулюють взаємовідносини Продавця і Покупця та визначаються Законом України «Про захист прав споживачів» № 1023-XII від 12 травня 1991 року, Правилами роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України № 104 від 19 квітня 2007 року.
Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

1. Загальні положення
1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин.
1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти інтернет-магазину є факт натисканням на посилання "Оформити замовлення", «Розмістити замовлення» або «Купити в 1 клік та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.
1.3. Публічна оферта також є прийнятою при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину.
1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

2. Терміни та визначення
2.1. «Інтернет – магазин» -сайт Продавця (lyavegan.com), створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі – продажу на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару на фотознімках, за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром – дистанційним засобом продажу товару.
2.2. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.
2.3. "Персональні дані" – будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.
2.4. «Істотний недолік Товару» – недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:
а) він взагалі не може бути усунутий;
б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

3. Предмет договору
3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.
3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині, в тому числі:
а) добровільний вибір Покупцем товарів в інтернет-магазині по категоріям;
б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті в інтернет-магазині;
в) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;
г) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

4. Порядок оформлення замовлення
4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення онлайн в інтернет-магазині або за допомогою телефонних засобів зв'язку за контактами, вказаними в інтернет-магазині.

5. Вартість і порядок оплати товару
5.1. Повна вартість товару вказується на сторінках інтернет-магазину Продавця.
5.2. Ціни на Товари і послуги можуть змінюватися в залежності від кон'юнктури ринку, що відбивається на цінах в інтернет-магазині. Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, в разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та здійснив у встановленому цим договором порядку оплату Товару (послуг).
5.3. Покупець оплачує замовлення (в розмірі 100% передплати) за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, що вказаний в рахунку, в т.ч. за допомогою Інтернет-банкінгу.

6. Доставка замовлення
6.1. Відвантаження товару Покупцю відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.
6.2. Доставка і повернення товару виконується силами Продавця або транспортної компанії (перевізником) за рахунок Покупця.
6.3. Вартість доставки в Інтернет – магазині вказується під час замовлення.

7. Права та обов'язки сторін
7.1. Покупець зобов'язаний:
а) ознайомитись з інформацією про Товар, яка розміщена на сайті Продавця;
б) самостійно оформити замовлення на сайті;
в) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;
г) при отриманні товару у перевізника впевнитися у його цілісності та комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень та неповної комплектації – зафіксувати їх та повідомити за номером, вказаним на сайті або у соціальних мережах (директ інстаграм, мессенджер фейсбук)
7.2. Покупець має право вимагати від інтернет-магазину дотримання умов цього договору.
7.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:
а) дотримувати умов цього договору;
б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним зразком, розміщеним в інтернет-магазині, оформленим замовленням та умовами цього договору;
в) інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб.
7.4. Служба доставки має право:
а) в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

8. Відповідальність сторін
8.1. Сторони відповідають за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, передбаченому цим Договором і чинним законодавством України.
8.2. У випадку обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього Договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього Договору розуміються події, що мають надзвичайний, невідворотний непередбачуваний характер, які виключають або об'єктивно перешкоджають виконанню цього Договору, настання яких Сторони не могли передбачити й запобігти розумними мірами.
8.3. Сторона, що посилається на дію обставин непереборної сили повинна протягом п'яти календарних днів у письмовому вигляді за допомогою електронної пошти повідомити іншу сторону про настання таких обставин.
8.4. Сторони докладають максимальних зусиль для вирішення будь – яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

9. Інші умови
9.1. Інтернет – магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни в цей Договір з попередньою публікацією його на сайті «lyavegan.com»
9.2. Інтернет – магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.
9.3. Інтернет – магазин не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення.
9.4. Покупець несе відповідальність за достовірність вказаної при оформленні замовлення інформації.
9.5. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет – магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами Договору купівлі – продажу (публічної оферти Інтернет - магазину) і є датою укладення Договору купівлі – продажу між Продавцем і Покупцем.
9.6. Використання ресурсу Інтернет – магазину для перегляду товару, а також для оформлення замовлення є для Покупця безоплатним.
9.7. Інформація, що надається Покупцем є конфіденційною. Інтернет - магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях функціонування Інтернет – магазину (відправлення повідомлення Покупцеві про виконання замовлення, надсилання рекламних повідомлень і т.д.).
9.8. Власним акцептуванням Договору або реєстрацією на сайті «supsloyka.com» (заповнення реєстраційної анкети) Покупець добровільно надає згоду на збір та обробку власних персональних даних у зареєстрованій базі Продавця «Контрагенти» з наступною метою: дані, що стають відомі Продавцю використовуватимуться в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, надсилання телекомунікаційними засобами зв'язку (електронною поштою, мобільним зв'язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність магазину.Для цілей, передбачених цим пунктом, Продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті телефонний номер.
9.9. Покупець дає Продавцю право здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані в бази даних Покупця (без додаткового повідомлення Учасника про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Покупець бере на себе зобов'язання забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).
9.10. У випадку небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши його на поштову або електронну адресу.

10. Термін дії цього договору
10.1. Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення або реєстрації в на сайті доставки «lyavegan.com» і діє до виконання всіх умов договору.
Передзвонити Вам
Залиште свій номер телефону і ми з вами зв'яжемося!
Або Ви можете зателефонувати нам:
+38 099 00 06 880
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності.
© All Rights Reserved. ЛяVegan. 2021
lyavegan.kh@gmail.com